Оригінальний рецепт в беконі на сковороді
Грудка, загорнута смужками бекону, виходить пряно-соковитою, з тонким копченим присмаком. Виглядає вона наскільки цікаво, що видається вищим пілотажем кухарського мистецтва. Хоча насправді все елементарно!
Готуємо покроково:
- Курячу грудку ріжемо на дві частини і відбиваємо.
- Змащуємо сіллю перцем.
- Трьом зверху філе сир.
- Скручуємо рулетик.
- Загортаємо в Рулет бекон.
- «Защипуємо» краю зубочисткою (можна обернути кулінарною ниткою).
- Обсмажуємо на сильному вогні на сковорідці.
- Закриваємо кришкою і тушкуємо ще 5-7 хвилин.
- Знімаємо кришку, розв’язуємо «шнурки» рулетика.
Подаємо рулети з гарніром з овочів, картоплі-фрі, поливаємо соусом барбекю. Таких рулетиків на сковорідку поміщається 5-7. Якщо компанія велика, приготуйте заздалегідь, охолодіть. Виходить оригінальна закуска, яку завжди з’їдають першої. А ще можна залити рулетики вершками і запекти чверть години в духовці. Вийде зовсім інше, але напрочуд смачне блюдо, яке у деяких кафе назва «м’ясо по-боярські».