Куряча грудка — 9 рецептів на сковороді

Оригінальний рецепт в беконі на сковороді

Грудка, загорнута смужками бекону, виходить пряно-соковитою, з тонким копченим присмаком. Виглядає вона наскільки цікаво, що видається вищим пілотажем кухарського мистецтва. Хоча насправді все елементарно!

Готуємо покроково:

  • Курячу грудку ріжемо на дві частини і відбиваємо.
  • Змащуємо сіллю перцем.
  • Трьом зверху філе сир.
  • Скручуємо рулетик.
  • Загортаємо в Рулет бекон.
  • «Защипуємо» краю зубочисткою (можна обернути кулінарною ниткою).
  • Обсмажуємо на сильному вогні на сковорідці.
  • Закриваємо кришкою і тушкуємо ще 5-7 хвилин.
  • Знімаємо кришку, розв’язуємо «шнурки» рулетика.

Подаємо рулети з гарніром з овочів, картоплі-фрі, поливаємо соусом барбекю. Таких рулетиків на сковорідку поміщається 5-7. Якщо компанія велика, приготуйте заздалегідь, охолодіть. Виходить оригінальна закуска, яку завжди з’їдають першої. А ще можна залити рулетики вершками і запекти чверть години в духовці. Вийде зовсім інше, але напрочуд смачне блюдо, яке у деяких кафе назва «м’ясо по-боярські».

Дивіться також:  Як смачно приготувати свинячу грудинку в домашніх умовах? 6 рецептів
Прокрутка до верху