Дієтичний рецепт приготування
Домогтися успіхів у схудненні можна за допомогою правильно приготовленої курячої грудки. Для того щоб вона зберегла всі свої корисні властивості і вітаміни, її варто запікати в духовці, а ось смаження в маслі краще уникати. Рецепти низькокалорійних страв з курячої грудки різноманітні і зараз ми розповімо, як смачно запекти курячу грудку.
Інгредієнти:
- куряче філе;
- два болгарських перцю;
- квасоля стручкова;
- цибулина;
- дві ложки оливкової олії;
- 50 г твердого сиру.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки нарізаємо порційно, перець – смужками, цибулю шаткуємо. Овочі можна трохи згасимо на сковороді з оливковою олією.
- У форму викладаємо шматочки філе разом з овочами, трохи збризкуємо оливковою олією, зверху посипаємо сиром.
- Ставимо в духовку на 30 хвилин при температурі 180°С