Куряча грудка у фользі в духовці – 7 рецептів приготування соковитої курячої грудки

Дієтичний рецепт приготування

Домогтися успіхів у схудненні можна за допомогою правильно приготовленої курячої грудки. Для того щоб вона зберегла всі свої корисні властивості і вітаміни, її варто запікати в духовці, а ось смаження в маслі краще уникати. Рецепти низькокалорійних страв з курячої грудки різноманітні і зараз ми розповімо, як смачно запекти курячу грудку.

Інгредієнти:

  • куряче філе;
  • два болгарських перцю;
  • квасоля стручкова;
  • цибулина;
  • дві ложки оливкової олії;
  • 50 г твердого сиру.

Спосіб приготування:

  • Курячі грудки нарізаємо порційно, перець – смужками, цибулю шаткуємо. Овочі можна трохи згасимо на сковороді з оливковою олією.
  • У форму викладаємо шматочки філе разом з овочами, трохи збризкуємо оливковою олією, зверху посипаємо сиром.
  • Ставимо в духовку на 30 хвилин при температурі 180°С
Дивіться також:  Паста з куркою і грибами – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху