Фарширована куряча грудка в духовці у фользі
Фарширована куряча грудка запечена у фользі – це завжди святкове, смачне і ароматне блюдо. Оскільки грудка є найбільш сухий частиною птиці, для начинки краще використовувати соковиті інгредієнти, наприклад, овочі, гриби або сир. Для того щоб м’ясо вийшло соковитим і ніжним, його потрібно замаринувати на кілька годин.
Інгредієнти:
- курячі грудки;
- 250 г сиру «Моцарелла»;
- майонез;
- зелень, сіль, спеції.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки обсушуємо, посипаємо сіллю, перцем і пряними травами.
- Зелень подрібнюємо і змішуємо з натертим сиром і спеціями.
- У кожному шматочку м’яса робимо проріз так, щоб вийшов кишеньку, куди ми і будемо закладати нашу начинку.
- На лист фольги викладаємо фаршировані грудки, змащуємо їх майонезом, загортаємо і запікаємо 35 хвилин при температурі 200 градусів. Замість майонезу можна використовувати сметану з соком лимона і оливковим маслом.