Куряча грудка у фользі в духовці – 7 рецептів приготування соковитої курячої грудки

Фарширована куряча грудка в духовці у фользі

Фарширована куряча грудка запечена у фользі – це завжди святкове, смачне і ароматне блюдо. Оскільки грудка є найбільш сухий частиною птиці, для начинки краще використовувати соковиті інгредієнти, наприклад, овочі, гриби або сир. Для того щоб м’ясо вийшло соковитим і ніжним, його потрібно замаринувати на кілька годин.

Інгредієнти:

  • курячі грудки;
  • 250 г сиру «Моцарелла»;
  • майонез;
  • зелень, сіль, спеції.

Спосіб приготування:

  • Курячі грудки обсушуємо, посипаємо сіллю, перцем і пряними травами.
  • Зелень подрібнюємо і змішуємо з натертим сиром і спеціями.
  • У кожному шматочку м’яса робимо проріз так, щоб вийшов кишеньку, куди ми і будемо закладати нашу начинку.
  • На лист фольги викладаємо фаршировані грудки, змащуємо їх майонезом, загортаємо і запікаємо 35 хвилин при температурі 200 градусів. Замість майонезу можна використовувати сметану з соком лимона і оливковим маслом.

Дивіться також:  Минтай в духовці — 11 рецептів запікання
Прокрутка до верху