Куряча грудка у фользі в духовці – 7 рецептів приготування соковитої курячої грудки

Як приготувати з картоплею

На перший погляд може здатися, що картопля з курячими грудками досить простий і нудний рецепт. Але ми пропонуємо цікавий спосіб приготування, в результаті якої ви отримаєте ніжне м’ясо з апетитною картоплею і золотистої сирною скоринкою. Замість картоплі можна використовувати кольорову капусту, що стане хорошим вибором для приготування низькокалорійного страви.

Інгредієнти:

  • курячі грудки;
  • дві головки ріпчастої цибулі;
  • п’ять картоплин;
  • шість ложок майонезу;
  • 300 г сиру;
  • спеції, зелень.

Спосіб приготування:

  • Беремо форму для запікання, змащуємо її маслом і викладаємо тонкі півкільця цибулі.
  • Зверху розподіляємо нарізані шматочки курячого філе, приправляємо сіллю і наливаємо трохи води або бульйону для соковитості.
  • Картоплю нарізаємо кругляком і викладаємо їх так, щоб не залишилося щілин, і сир не зміг стекти вниз. Посипаємо картопляний шар сіллю, перцем і пряними травами за смаком, наприклад, сушеним часником.
  • Сир тремо на крупній тертці, посипаємо картоплю і тільки потім змащуємо все майонезом. Форму ставимо в духовку при 180 градусів на 40 – 50 хвилин.

Дивіться також:  Індичка – 19 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху