Куряче філе з помідорами і кабачками
Всім, хто дотримується дієтичного харчування, обов’язково варто спробувати рецепт приготування курячого філе з кабачком і томатами. Для маринаду будемо використовувати кефір з додаванням спецій, який зробить м’ясо соковитим, ніжним, з приємним ароматом.
Інгредієнти:
- курячі грудки;
- ½ Кг кабачків;
- три томата;
- дві головки ріпчастої цибулі;
- 100 г сиру;
- спеції, олія;
- склянка кефіру;
- зубок часнику.
Спосіб приготування:
- У кефір висипаємо подрібнений часник, сіль та інші спеції на вибір.
- Куряче філе ріжемо на шматочки і занурюємо в маринад, залишаємо мінімум на 30 хвилин.
- Цибулю дрібно шаткуємо, сир тремо на тертці, з помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо їх невеликими кубиками, кабачки очищаємо від насіння і так само ріжемо кубиками.
- Пасеруємо цибулю на рослинній олії до рум’яності.
- Кабачки перемішуємо з томатами і спеціями.
- У форму, змащену маслом, викладаємо замариновані шматочки м’яса, зверху розподіляємо золотистий цибулю.
- Потім формуємо шар з овочів і ставимо форму в духовку на 40 хвилин при температурі 180°С. Після закінчення цього часу дістаємо блюдо, присипаємо тертим сиром і готуємо ще 10 хвилин.