Куряча грудка у фользі в духовці – 7 рецептів приготування соковитої курячої грудки

Куряче філе з помідорами і кабачками

Всім, хто дотримується дієтичного харчування, обов’язково варто спробувати рецепт приготування курячого філе з кабачком і томатами. Для маринаду будемо використовувати кефір з додаванням спецій, який зробить м’ясо соковитим, ніжним, з приємним ароматом.

Інгредієнти:

  • курячі грудки;
  • ½ Кг кабачків;
  • три томата;
  • дві головки ріпчастої цибулі;
  • 100 г сиру;
  • спеції, олія;
  • склянка кефіру;
  • зубок часнику.

Спосіб приготування:

  • У кефір висипаємо подрібнений часник, сіль та інші спеції на вибір.
  • Куряче філе ріжемо на шматочки і занурюємо в маринад, залишаємо мінімум на 30 хвилин.
  • Цибулю дрібно шаткуємо, сир тремо на тертці, з помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо їх невеликими кубиками, кабачки очищаємо від насіння і так само ріжемо кубиками.
  • Пасеруємо цибулю на рослинній олії до рум’яності.
  • Кабачки перемішуємо з томатами і спеціями.
  • У форму, змащену маслом, викладаємо замариновані шматочки м’яса, зверху розподіляємо золотистий цибулю.
  • Потім формуємо шар з овочів і ставимо форму в духовку на 40 хвилин при температурі 180°С. Після закінчення цього часу дістаємо блюдо, присипаємо тертим сиром і готуємо ще 10 хвилин.
Дивіться також:  Сухарики з білого хліба в духовці – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху