Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

Простий і швидкий рецепт

Інгредієнти: 620 г курячого філе, близько 120 мл рафінованої олії, 2 столові яйця, велика ложка фільтрованої води і 5 ложок пшеничного борошна, сіль.

  • Промита і обсушенная птах нарізати довгими стейками вздовж волокон.
  • Заготовки поміщаються в целофан і гарненько відбиваються тупою стороною ножа або спеціальним молоточком. Філе присаливается. Можна присипати його улюбленими приправами.
  • В піалу розбиваються яйця. Поступово до них всипається борошно, і додається вода. Суміш потрібно заважати до тих пір, поки вона не виявиться однорідної без найменших грудочок. Кляр солиться.
  • В отриману масу занурюються шматочки птиці.
  • Далі вони відразу занурюються в сковорідку з киплячим маслом і обсмажують з двох сторін.

Бажано ще гарячими викласти скибочки на паперовий рушник, щоб позбавити їх від зайвого жиру.

Дивіться також:  Деруни картопляні – класичний рецепт приготування і варіації
Прокрутка до верху