Простий і швидкий рецепт
Інгредієнти: 620 г курячого філе, близько 120 мл рафінованої олії, 2 столові яйця, велика ложка фільтрованої води і 5 ложок пшеничного борошна, сіль.
- Промита і обсушенная птах нарізати довгими стейками вздовж волокон.
- Заготовки поміщаються в целофан і гарненько відбиваються тупою стороною ножа або спеціальним молоточком. Філе присаливается. Можна присипати його улюбленими приправами.
- В піалу розбиваються яйця. Поступово до них всипається борошно, і додається вода. Суміш потрібно заважати до тих пір, поки вона не виявиться однорідної без найменших грудочок. Кляр солиться.
- В отриману масу занурюються шматочки птиці.
- Далі вони відразу занурюються в сковорідку з киплячим маслом і обсмажують з двох сторін.
Бажано ще гарячими викласти скибочки на паперовий рушник, щоб позбавити їх від зайвого жиру.