Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

Як зробити кляр з сухарів?

Інгредієнти: 5 столових ложок сухарній крихти, 2 столові яйця, 4 столові ложки густої жирної сметани, 2 щіпки цукрового піску, суміш перців, сіль. Як зробити кляр для курячої грудки, розповідається далі.

  • Першим ділом яйця виделкою перетворюються в однорідну суміш, після чого присаливаются, добре збиваються віночком або міксером.
  • За смаком у масу додається сіль і суміш мелених кольорових перчиком. Відразу ж додається цукор. Маса добре перемішується.
  • У суміш вводиться сметана і просеянная пшеничне борошно. Компоненти розмішують до зникнення навіть найменших грудочок.

Готовим тестом змащуються шматочки курки перед обсмаженням.

Дивіться також:  Соєвий соус 9 рецептів з використанням соусу
Прокрутка до верху