Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

Філе в сирному клярі

Інгредієнти: 330 г курячого філе, 90-110 г твердого сиру, яйце великого розміру, 3 столові ложки майонезу (можна замінити сметаною), 2 столові ложки світлого борошна, сіль за смаком, італійські трави.

  • Промите і підсушені філе нарізати поперек волокон на 3-4 частини кожну. Заготовки солятся, присипаються спеціями за смаком.
  • Для кляру з’єднується борошно, майонез/сметана, куряче яйце, сіль. Якщо використовується майонез, то потрібно пам’ятати, що він спочатку солоний і не переборщити з такою добавкою.
  • Останнім в яєчну суміш додається тертий сир. Всі інгредієнти кляру добре перемішуються.
  • Курка відправляється в сирну масу так, щоб вона повністю покрила кожен шматочок.

Смажиться м’ясо на повільному вогні кілька хвилин з кожного боку. Сир буде швидко плавитися, тому потрібно стежити за тим, щоб кляр не горів на сковороді.

Дивіться також:  Свинина в соєвому соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці
Прокрутка до верху