Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

З висівками і кунжутом

Інгредієнти: 600-650 г філе курки, 5 столових ложок пшеничних висівок, 2 великих яйця, 4 столові ложки світлого кунжуту, щіпка солі, суміш кольорових перчиком.

  • Спочатку в глибокій чаші перебиваються яйця. Білки повинні з’єднатися з жовтками в однорідну масу.
  • В окремій плоскій ємності перемішується кунжут і висівки. Останні потрібно гарненько розім’яти ступкою або подрібнити за допомогою спеціальної насадки блендера.
  • Шматочки курятини тонко нарізати і злегка відбивають. М’ясо потрібно посолити і поперчити за смаком.
  • Скибочки грудинки потрібно вмочати спочатку в яєчну суміш, а потім обвалювати в сухий — кунжуті з висівками.
  • Шматочки обсмажуються в розігрітій олії до рум’яності.

Саме цей вид кляру вважається найбільш дієтичним і малокалорійним. Його варто використовувати тим, хто сидить на дієті. В якості додаткового інгредієнта, крім кунжуту, можна взяти і насіння льону.

Дивіться також:  Підлива зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху