Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

Відбивна в пиві на сковороді

Інгредієнти: півкіло філе птиці,1,5 склянки світлого пива, 6 столових ложок пшеничного борошна, 2 столові яйця, 90 мл вершків середньої жирності, кухонна сіль за смаком, будь ароматні трави.

  • В скляній глибокій ємності змішується пиво і вершки. У масу по одному забиваються столові яйця. Всі складові добре перемішуються. Вони присаливаются за смаком і присипаються ароматними травами.
  • Наприкінці в тісто невеликими порціями всипається борошно. Інгредієнти потрібно дуже добре перемішати, щоб не залишилося ні найменшого грудочки. Інакше грудки борошна можуть сильно зіпсувати смак готового блюда.
  • Кляр повинен трохи постояти. Далі в нього можна вмочати шматочки курятини, попередньо відбиті, і обсмажуватися їх на розігрітій олії.

Відбивні з курячого філе смачно подавати з часниковим соусом на основі йогурту.

Дивіться також:  Домашні ковбаски – 7 рецептів
Прокрутка до верху