Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

З сухими дріжджами

Інгредієнти: 2 курячих філе, стакан високосортної просіяного борошна, 2 столові яйця, ½ чайної ложки швидких дріжджів, півсклянки фільтрованої води, дрібку солі.

  • Вода підігрівається, в ній розмножуються дріжджі.
  • Окремо з’єднується борошно, злегка збиті яйця, сіль. Можна використовувати і будь-яку сушену зелень.
  • До борошняної суміші струменем вливається ще тепла опара. Компоненти швидко перемішуються. Нехай тісто постоїть 10-12 хвилин.
  • Філе нарізати шматочками і відбивається.

Залишається вмочити шматочки птиці в кляр і обсмажити на розігрітій олії.

Дивіться також:  Курячі стегна в духовці – 8 рецептів
Прокрутка до верху