В беконі в мультиварці
- куряча грудка — 3 половинки без кістки та шкіри;
- суха петрушка, сіль, перець мол., сухий розмарин — 2 чайн. л.;
- твер. сир — 250 гр;
- бекон, нарізаний пластинками — 1 стандарт. упаковка.
Першим ділом філе розрізаємо таким чином, щоб вийшла «книжечка». Накриваємо м’ясо харчовою плівкою і відбиваємо молотком. Після плівку прибираємо, солимо і покриваємо потроху кожної пряністю. Повторюємо з кожною частиною філе. Сир ріжемо товстими брусками. По одному брусочку кладемо на м’ясо, загортаємо в рулетик. Отриманий рулет загортаємо в пластинку бекону.
Підготовлені рулети складаємо в змащену маслом мультиварочную чашу. Вибираємо режим «Випічка» на півгодини, закриваємо кришкою.