Куряча грудка в мультиварці – 10 рецептів

В беконі в мультиварці

  • куряча грудка — 3 половинки без кістки та шкіри;
  • суха петрушка, сіль, перець мол., сухий розмарин — 2 чайн. л.;
  • твер. сир — 250 гр;
  • бекон, нарізаний пластинками — 1 стандарт. упаковка.

Першим ділом філе розрізаємо таким чином, щоб вийшла «книжечка». Накриваємо м’ясо харчовою плівкою і відбиваємо молотком. Після плівку прибираємо, солимо і покриваємо потроху кожної пряністю. Повторюємо з кожною частиною філе. Сир ріжемо товстими брусками. По одному брусочку кладемо на м’ясо, загортаємо в рулетик. Отриманий рулет загортаємо в пластинку бекону.

Підготовлені рулети складаємо в змащену маслом мультиварочную чашу. Вибираємо режим «Випічка» на півгодини, закриваємо кришкою.

Дивіться також:  Рулет з лаваша з червоною рибою — 8 рецептів