Існує багато рецептів курячої грудки в соусі. Але я поділюся з вами самими пікантними і смачними рецептами. Перший це куряча грудинка в соусі медово-гірчичному. Це дуже пікантний соус, промаринованное м’ясо виходить неймовірно ніжним тане в роті і дуже смачним. Обов’язково спробуйте приготувати. Маринад розраховано на 1 курячу грудку, її необхідно нарізати соломкою і відбити. Для соусу змішайте 1 ложку меду, 1 ложку гірчиці, посолити, поперчити і добре розмішати. Поливаємо соусом м’ясо, перемішуємо протягом 5 хвилин, щоб кожен шматочок ввібрав в себе маринад, і ставимо в прохолодне місце маринуватися на добу. Після цього готове м’ясо обсмажуємо на вершковому маслі до медової кірки.
І другий соус для курячої грудки вершковий. М’ясо виходить дуже ніжним і соковитим. Цей соус також добре підійде і для філе індички.
Куряча грудка з грибами у вершковому соусі.
Час виготовлення: 40 хвилин
Кількість порцій: 8 шт.
Для цієї страви знадобляться:
- Куряча грудка – 2 шт.
- Луковичка – 1 шт.
- Печериці – 400 г
- Часник – 4 шт.
- Вершки 20% – 0,5 л.
- Гострий перчик за смаком
- Пісне масло
- Зелень
- Сіль
Як приготувати курячу грудку в соусі
Куряча грудка в соусі готова, гарнір на ваш смак: макарони, рис, спагетті і так далі.