Куряче філе в паніровці – 7 рецептів приготування на сковороді і в духовці

Сирна паніровка

Сирна паніровка, розплавляючись під впливом високої температури, створює щільну кірочку на м’ясі, що не дає їй втратити соковитість. Куряче філе, приготоване цим способом, виходить особливо ніжним і м’яким.

Господині знадобиться підготувати такі складові:

  • 5-6 шматків курячого філе;
  • пару яєць;
  • невеликий шматок сиру твердого виду;
  • 2-3 столових ложки панірувальної суміші;
  • сіль і приправи для курки.

Як готувати страву:

  • Відмиваємо під краном філе, ріжемо, трохи відбиваємо.
  • Подрібнюємо на тертці з дрібними отворами сир, змішати з панірувальними сухарями.
  • Збиваємо яйця з сіллю і спеціями.
  • Опускаємо кожен шматок птиці в яєчну суміш, а потім ретельно обвалюємо в паніровці так, щоб м’яса під нею не було видно.
  • Викладаємо відбивні на сковороду і підсмажуємо на середньому вогні.

На замітку. Куряче філе за наведеним рецептом можна готувати не тільки на сковороді, але і в духовці. Але в цьому випадку краще на деко постелити пергаментний папір.

Дивіться також:  Печеня в горщиках – 12 рецептів приготування в духовці
Прокрутка до верху