Сирна паніровка
Сирна паніровка, розплавляючись під впливом високої температури, створює щільну кірочку на м’ясі, що не дає їй втратити соковитість. Куряче філе, приготоване цим способом, виходить особливо ніжним і м’яким.
Господині знадобиться підготувати такі складові:
- 5-6 шматків курячого філе;
- пару яєць;
- невеликий шматок сиру твердого виду;
- 2-3 столових ложки панірувальної суміші;
- сіль і приправи для курки.
Як готувати страву:
- Відмиваємо під краном філе, ріжемо, трохи відбиваємо.
- Подрібнюємо на тертці з дрібними отворами сир, змішати з панірувальними сухарями.
- Збиваємо яйця з сіллю і спеціями.
- Опускаємо кожен шматок птиці в яєчну суміш, а потім ретельно обвалюємо в паніровці так, щоб м’яса під нею не було видно.
- Викладаємо відбивні на сковороду і підсмажуємо на середньому вогні.
На замітку. Куряче філе за наведеним рецептом можна готувати не тільки на сковороді, але і в духовці. Але в цьому випадку краще на деко постелити пергаментний папір.