Готуємо відбивні з курячих грудок в духовці
Господиням, які більше люблять готувати страви в духовці, ніж на плиті, дуже сподобається рецепт ароматної курки з часником, в паніровці з додаванням зелені.
Щоб приготувати страву, потрібно запастися продуктами з цього списку:
- 5 шматків філе курятини;
- кілька зубчиків часнику;
- яйце;
- будь-яка сушена зелень;
- пакетик суміші для панірування;
- сіль і чорний перець;
- калька для запікання.
Як готувати відбивні з курятини в духовій шафі:
- Моєму курку, ріжемо і відбиваємо.
- Тиснемо часник, змішуємо з сіллю і перцем, натираємо масою кожен шматок з обох сторін.
- Змішуємо паніровку з сушеною зеленню, збиваємо в мисці яйце.
- Кожен шматочок вмочаємо спочатку в яєчну суміш, а потім обвалюємо в паніровці і викладаємо в жароміцний посуд, дно якої застелене кулінарної калькою.
- Відправляємо блюдо в прогріту духовку приблизно на 20 хвилин.
Увага! Курятина готується досить швидко, і головне її не пересушити. Через чверть години варто витягти і розрізати одну відбивну. Якщо м’ясо готове, потрібно відразу ж вийняти його з духовки.