Куряче філе в паніровці – 7 рецептів приготування на сковороді і в духовці

Готуємо відбивні з курячих грудок в духовці

Господиням, які більше люблять готувати страви в духовці, ніж на плиті, дуже сподобається рецепт ароматної курки з часником, в паніровці з додаванням зелені.

Щоб приготувати страву, потрібно запастися продуктами з цього списку:

  • 5 шматків філе курятини;
  • кілька зубчиків часнику;
  • яйце;
  • будь-яка сушена зелень;
  • пакетик суміші для панірування;
  • сіль і чорний перець;
  • калька для запікання.

Як готувати відбивні з курятини в духовій шафі:

  • Моєму курку, ріжемо і відбиваємо.
  • Тиснемо часник, змішуємо з сіллю і перцем, натираємо масою кожен шматок з обох сторін.
  • Змішуємо паніровку з сушеною зеленню, збиваємо в мисці яйце.
  • Кожен шматочок вмочаємо спочатку в яєчну суміш, а потім обвалюємо в паніровці і викладаємо в жароміцний посуд, дно якої застелене кулінарної калькою.
  • Відправляємо блюдо в прогріту духовку приблизно на 20 хвилин.

Увага! Курятина готується досить швидко, і головне її не пересушити. Через чверть години варто витягти і розрізати одну відбивну. Якщо м’ясо готове, потрібно відразу ж вийняти його з духовки.

Дивіться також:  Манти з картоплею – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху