Куряче філе в паніровці – 7 рецептів приготування на сковороді і в духовці

Незвичайне куряче філе в паніровці з чіпсів

У популярних точках фаст-фуду, начебто KFC або McDonalds, можна спробувати приголомшливу курячу грудку в хрусткій паніровці. «Секрет фірми» співробітники не розкривають, і отримати відомості про рецептурою відвідувачі у них не можуть.

Але можна зробити аналогічне блюдо і вдома, якщо підготувати наступні продукти:

  • лоток філе курки;
  • упаковку чіпсів з улюбленим смаком;
  • пару столових ложок борошна;
  • куряче яйце;
  • соєвий соус;
  • мелену паприку і гострий перець.

Як готувати курятину в паніровці з чіпсів:

  • Нарізаємо вимиту курку, складаємо в глибоку миску і заливаємо соєвим соусом, після чого залишаємо на годину промаринуватися.
  • Викладаємо їх у тонкий поліетиленовий пакет, а потім подрібнюємо, розгортаючи качалкою.
  • Переміщаємо отриману масу в тарілку, змішуємо з борошном.
  • Збиваємо яйце зі спеціями. Сіль додавати не потрібно, оскільки в соєвому соусі вона міститься в пристойних кількостях.
  • Потім кожен шматок курятини в яєчну суміш, потім обвалюємо в паніровці і смажимо на сковороді.

На замітку. Є й інший варіант приготування цієї страви. Шматочки грудки в паніровці поміщаються на лист, застелений пергаментним папером, і відправляються в духовку запікатися.

Дивіться також:  Паелья з морепродуктів – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху