Соковитий рецепт по-київськи з сиром і маслом
Знаменитий рецепт котлет, який змушує повозитися, але результат виходить чудовий.
Необхідні продукти:
- сіль, перець, зелень і інші спеції за смаком;
- близько 50 грам масла;
- одне куряче філе;
- сир твердий – 30 грам;
- два яйця;
- 100 грам панірувальних сухарів.
Процес приготування:
- Курку промиваємо і розбираємо на чотири частини, спочатку розрізаємо на два шматки упоперек, а потім їх ще на два уздовж. Ці шматочки потрібно відбити, так щоб вони стали досить тонкими і обваляти в обраних спеціях.
- Олію довести до кімнатної температури, змішати з сіллю, перцем і подрібненою зеленню. Дати трохи застигнути в холодильнику.
- Сир нарізаємо тонкими пластинками. Викладаємо його на філе і поруч невеликий шматочок масла. Філе загортаємо так, щоб всі краї були всередині. Так само чинимо і з іншими шматками м’яса.
- Обвалюємо котлети спочатку в яйці, потім в сухарях і знову в яйці. Відправляємо смажитися в глибоку сковороду або каструлю з попередньо розігрітим рослинним маслом.
Рада! Для отримання більш щільною кірочки, процес обвалювання в яйці і сухарях можна повторити двічі.