Курячі котлети з сиром – 8 рецептів приготування

Соковитий рецепт по-київськи з сиром і маслом

Знаменитий рецепт котлет, який змушує повозитися, але результат виходить чудовий.

Необхідні продукти:

  • сіль, перець, зелень і інші спеції за смаком;
  • близько 50 грам масла;
  • одне куряче філе;
  • сир твердий – 30 грам;
  • два яйця;
  • 100 грам панірувальних сухарів.

Процес приготування:

  • Курку промиваємо і розбираємо на чотири частини, спочатку розрізаємо на два шматки упоперек, а потім їх ще на два уздовж. Ці шматочки потрібно відбити, так щоб вони стали досить тонкими і обваляти в обраних спеціях.
  • Олію довести до кімнатної температури, змішати з сіллю, перцем і подрібненою зеленню. Дати трохи застигнути в холодильнику.
  • Сир нарізаємо тонкими пластинками. Викладаємо його на філе і поруч невеликий шматочок масла. Філе загортаємо так, щоб всі краї були всередині. Так само чинимо і з іншими шматками м’яса.
  • Обвалюємо котлети спочатку в яйці, потім в сухарях і знову в яйці. Відправляємо смажитися в глибоку сковороду або каструлю з попередньо розігрітим рослинним маслом.

Рада! Для отримання більш щільною кірочки, процес обвалювання в яйці і сухарях можна повторити двічі.

Дивіться також:  Щука – 10 рецептів приготування смачних страв із риби