В соєво-медовому маринаді
Часто під час приготування шкіра залишається м’якою, завдяки соєво-медовому маринаду, поверхню хрусткою, а м’ясо дивно смачним.

Інгредієнти:
- Соєвий соус – 2 ст. ложки;
- Сіль додавати за смаковими уподобаннями;
- Мед рідкий – 2 ч. ложки;
- Крила – 1,2 кг;
- Олія оливкова/рослинне – 2 ст. ложки;
- Спеції для курки (можна замінити будь-якими приправами).
Приготування:
Промити субпродукт. Якщо залишилися пір’я, видалити. Тонку фалангу відрізати. З-за своїх розмірів, вона приготуватися швидше і може підгоріти, зіпсувавши смак страви.
Взяти ємність. Укласти крила.
Полити соусом. Покласти мед.
Засипати спеції. Посолити.
Залити масло.
Перемішати. Все має рівномірно розтертися по поверхні. Не повинно бути скупчення меду на одній ділянці.
Закрити кришку або затягнути харчовою плівкою. У холод не прибирати. Залишити на дві години.
Взяти деко. Розподілити по поверхні субпродукт.
Виставити духовку на 200 гр.
Відправити в духову шафу. Запекти. Дістати через 40 хвилин.