Курячі крильця в духовці – 5 рецептів приготування

В соєво-медовому маринаді

Часто під час приготування шкіра залишається м’якою, завдяки соєво-медовому маринаду, поверхню хрусткою, а м’ясо дивно смачним.

Інгредієнти:

  • Соєвий соус – 2 ст. ложки;
  • Сіль додавати за смаковими уподобаннями;
  • Мед рідкий – 2 ч. ложки;
  • Крила – 1,2 кг;
  • Олія оливкова/рослинне – 2 ст. ложки;
  • Спеції для курки (можна замінити будь-якими приправами).

Приготування:

  • Промити субпродукт. Якщо залишилися пір’я, видалити. Тонку фалангу відрізати. З-за своїх розмірів, вона приготуватися швидше і може підгоріти, зіпсувавши смак страви.
  • Взяти ємність. Укласти крила.
  • Полити соусом. Покласти мед.
  • Засипати спеції. Посолити.
  • Залити масло.
  • Перемішати. Все має рівномірно розтертися по поверхні. Не повинно бути скупчення меду на одній ділянці.
  • Закрити кришку або затягнути харчовою плівкою. У холод не прибирати. Залишити на дві години.
  • Взяти деко. Розподілити по поверхні субпродукт.
  • Виставити духовку на 200 гр.
  • Відправити в духову шафу. Запекти. Дістати через 40 хвилин.
  • Дивіться також:  Як варити манну кашу на воді – смачні рецепти
    Прокрутка до верху