Курячі крильця в духовці – 5 рецептів приготування

В лимонно-гірчичному соусі

Дуже простий варіант приготування, в якому використовується мінімум продуктів, а смак залишається на висоті.

Інгредієнти:

  • Сіль;
  • Зерниста гірчиця – 1 ст. ложка;
  • Крило куряче – 600 гр.;
  • Спеції (будь-які за вашим бажанням);
  • Лимонний сік – вичавити ¼ лимона (можна замінити лимонною кислотою).

Приготування:

  • Крильця промити.
  • Просушити.
  • Помістити в ємність глибокого розміру. Влити сік. Розмішати.
  • Всипати зерна гірчиці.
  • Насипати спеції, можна використовувати будь-які. Насипати сіль. Розмішати.
  • Промаринувати. Години для цього буде достатньо.
  • Силіконовій пензлем промазати маслом деко. Помістити замаринований продукт. Викладати основний компонент одним шаром. Щоб добре пропеклося блюдо, його необхідно розміщувати по центру духової шафи.
  • Запікати 50 хвилин при 180 гр.
  • Дивіться також:  Страви з креветок — 15 рецептів приготування в мультиварці, в духовці і на плиті
    Прокрутка до верху