В лимонно-гірчичному соусі
Дуже простий варіант приготування, в якому використовується мінімум продуктів, а смак залишається на висоті.

Інгредієнти:
- Сіль;
- Зерниста гірчиця – 1 ст. ложка;
- Крило куряче – 600 гр.;
- Спеції (будь-які за вашим бажанням);
- Лимонний сік – вичавити ¼ лимона (можна замінити лимонною кислотою).
Приготування:
Крильця промити.
Просушити.
Помістити в ємність глибокого розміру. Влити сік. Розмішати.
Всипати зерна гірчиці.
Насипати спеції, можна використовувати будь-які. Насипати сіль. Розмішати.
Промаринувати. Години для цього буде достатньо.
Силіконовій пензлем промазати маслом деко. Помістити замаринований продукт. Викладати основний компонент одним шаром. Щоб добре пропеклося блюдо, його необхідно розміщувати по центру духової шафи.
Запікати 50 хвилин при 180 гр.