Курячі крильця в духовці – 5 рецептів приготування

Гострі крильця з паприкою до пива

Відмінною закускою до пива послужать крила з паприкою. Подають їх як самостійне блюдо або з гарніром.

Інгредієнти:

  • Крило (охолоджене) – 1,3 кг;
  • Борошно (пшеничне вищого сорту)– 3 ст. ложки;
  • Сироп кленовий – 3 ч. ложки;
  • Соус тобаско – 2 ст. ложки;
  • Часниковий Порошок – 1 ч. ложка;
  • Соус соєвий – 5 ч. ложок;
  • Олія соняшникова – 3 ч. ложки;
  • Сіль додавати за смаковими уподобаннями;
  • Паприка (суха) – 1 ст. ложка;
  • Гострий перець червоний мелений;
  • Олія оливкова – 3 ч. ложки.

Приготування:

  • Включити духовку на 200 гр.
  • Влити в піалу соус табаско, олія оливкова, соєвий соус, сироп кленовий. Перемішати. Вийшла суміш для глазурі.
  • По суглобу розрізати крила.
  • Паприку, часниковий порошок, борошно, перець червоний засипати в одну ємність. Перемішати.
  • Взяти пакет. Закласти крила. Висипати суху масу. Закрити пакет. Перемішати.
  • Промазати маслом деко.
  • Розкласти субпродукт.
  • Помістити в духову шафу.
  • Через 20 хвилин промазати сумішшю для глазурі. Запекти сім хвилин.
  • Дістати. Перевернути. Знову промазати глазур’ю. Запекти такий же час.
  • Дивіться також:  Закуска до вина – 12 найкращих рецептів закусок до червоного і білого вина
    Прокрутка до верху