Гострі крильця з паприкою до пива
Відмінною закускою до пива послужать крила з паприкою. Подають їх як самостійне блюдо або з гарніром.

Інгредієнти:
- Крило (охолоджене) – 1,3 кг;
- Борошно (пшеничне вищого сорту)– 3 ст. ложки;
- Сироп кленовий – 3 ч. ложки;
- Соус тобаско – 2 ст. ложки;
- Часниковий Порошок – 1 ч. ложка;
- Соус соєвий – 5 ч. ложок;
- Олія соняшникова – 3 ч. ложки;
- Сіль додавати за смаковими уподобаннями;
- Паприка (суха) – 1 ст. ложка;
- Гострий перець червоний мелений;
- Олія оливкова – 3 ч. ложки.
Приготування:
Включити духовку на 200 гр.
Влити в піалу соус табаско, олія оливкова, соєвий соус, сироп кленовий. Перемішати. Вийшла суміш для глазурі.
По суглобу розрізати крила.
Паприку, часниковий порошок, борошно, перець червоний засипати в одну ємність. Перемішати.
Взяти пакет. Закласти крила. Висипати суху масу. Закрити пакет. Перемішати.
Промазати маслом деко.
Розкласти субпродукт.
Помістити в духову шафу.
Через 20 хвилин промазати сумішшю для глазурі. Запекти сім хвилин.
Дістати. Перевернути. Знову промазати глазур’ю. Запекти такий же час.