Важко повірити в те, що ще зовсім недавно курячі ніжки користувалися пошаною тільки в Китаї. Сьогодні вони завоювали весь світ! Доступність, простота приготування і неймовірний смак роблять такий продукт незамінним на нашій кухні.
Курячі ніжки, тушковані в мультиварці
Страви з курки люблять готувати в кожній родині. Для страв можна використовувати будь-які частини тушки, але самими будь-для багатьох є саме курячі ніжки. Варіантів їх приготування безліч, але ми почнемо з найпростішого і, головне, швидкого – згасимо курячі ніжки в мультиварці.
Інгредієнти:
- шість ніжок птиці;
- цибулина;
- купаж спецій для курки;
- масло, зелень.
Спосіб приготування:
- У миску кладемо м’ясо, посипаємо його приправами, змішуємо і маринуємо 25 хвилин.
- На мультиварці встановлюємо режим «Смаження» і обсмажуємо продукт в олії протягом 10 хвилин.
- Тепер кладемо до нього кільця цибулі, наливаємо трохи води, перемикаємо на режим «Гасіння» і ставимо таймер на півгодини.
- За кілька хвилин до готовності покласти рубану зелень.