Курячі ніжки – 15 рецептів, як смачно приготувати в духовці, в мультиварці і на плиті

Важко повірити в те, що ще зовсім недавно курячі ніжки користувалися пошаною тільки в Китаї. Сьогодні вони завоювали весь світ! Доступність, простота приготування і неймовірний смак роблять такий продукт незамінним на нашій кухні.

Курячі ніжки, тушковані в мультиварці

Страви з курки люблять готувати в кожній родині. Для страв можна використовувати будь-які частини тушки, але самими будь-для багатьох є саме курячі ніжки. Варіантів їх приготування безліч, але ми почнемо з найпростішого і, головне, швидкого – згасимо курячі ніжки в мультиварці.

Інгредієнти:

  • шість ніжок птиці;
  • цибулина;
  • купаж спецій для курки;
  • масло, зелень.

Спосіб приготування:

  • У миску кладемо м’ясо, посипаємо його приправами, змішуємо і маринуємо 25 хвилин.
  • На мультиварці встановлюємо режим «Смаження» і обсмажуємо продукт в олії протягом 10 хвилин.
  • Тепер кладемо до нього кільця цибулі, наливаємо трохи води, перемикаємо на режим «Гасіння» і ставимо таймер на півгодини.
  • За кілька хвилин до готовності покласти рубану зелень.
Дивіться також:  Щука смажена на сковороді – 5 рецептів приготування риби