В соєво-медовому соусі
Курячі ніжки в духовці виходять запашними, а на шкірці утворюється приємна карамельна скоринка, якщо замаринувати їх в суміші соєвого соусу і ложки меду. Якщо любите солодкувате м’ясо – беріть пропорцію 1:1, для більш пряного м’яса краще, якщо соєвого соусу буде більше меду приблизно в два рази.
Робимо все точно так само, як у попередньому рецепті, але маринуємо продукт в соєво-медовому маринаді. Чим більше витримувати м’ясо в соусі – тим ніжніше буде готове блюдо. Запікаємо 40 хвилин на 200 градусах і подаємо з рисом. Ідеальний гарнір – дикий рис бурого або чорного кольору.
Як зрозуміти, пропеклося м’ясо належним чином? Зробити це дуже просто: досить проткнути м’ясо зубочисткою, шпажкою або гострим ножем у самому товстому краю. Якщо м’ясний сік прозорий – можна подавати страву до столу.