Оригінальний рецепт запікання курячих ніжок у мішечку
А ви знаєте, як люблять подавати ніжки в кращих ресторанах країни? В мішечках з листкового тіста. Тісто, просочене м’ясним соком, використовується замість хліба, і з’їдається без залишку. Крім курячих ніжок і двох пластів пісочного тіста (краще бездріжджового) нам знадобиться кілька картоплин, печериці, сир і вершки для соусу.
Як готувати кулінарний шедевр:
Важливо! З начинкою борщить не варто: інакше тісто порветься. Ніжки повинні бути невеликими – великі не годяться. І ще вибирайте правильний деко: з високими бортиками (мішечки можуть впасти в процесі готування під вагою начинки і ніжок).
Рецепт курячих ніжок у мішечках в цілому освоїти нескладно. Тим більше, що результат дивує і захоплює всіх їдців без винятку.