Фаршировані ніжки курки у фользі
Деякі господині досягають істинного майстерності в приготуванні, фаршируя розглянутий компонент сиром, грибами, м’ясом та іншими смаколиками. Для цього треба навчитися ретельно обробляти курячі ніжки: відокремлювати м’ясо від шкіри, відсікати велику кістку, а потім акуратно зрізати з неї все м’ясо. Дрібно перемолоти м’ясну частину, змішати з підсмаженими грибами, шинкою, сиром, яйцями або хлібом (на ваш розсуд), а потім помістити назад у кишеню.
Залишається упакувати кожну ніжку окремо в обгортку з фольги і запекти до готовності при температурі 200 градусів 30 хвилин. Подається страва з салатом зі свіжих овочів, картоплею по-селянськи.
Завдяки різноманітності способів приготування, курячі ніжки практично не здатні приїсться. Вони гарні в гарячому і навіть в холодному вигляді, з гарнірами і без них, присмачені соусами або приправами. Не бійтеся складних рецептів, пробуйте, і тоді ваша скарбничка поповнитися цікавими варіантами смачних сімейних страв.