Курячі ніжки в мультиварці – 8 рецептів приготування

З гречкою

Курячі ніжки можна приготувати не тільки з рисової, але і з гречаною крупою. І для дієтичного харчування це стане найкращим рішенням, адже гречка є низькокалорійним і дуже корисним продуктом.

Інгредієнти:

  • три курячі ніжки;
  • цибулина;
  • стакан гречаної крупи;
  • три ложки рафінованої олії;
  • спеції: перець, куркума, паприка.

Спосіб приготування:

  • Гомілки птиці присаливаем і натираємо обраними приправами.
  • У чашу ллємо олію і викладаємо ніжки курки. Вибираємо режим «Мультиповар», встановлюємо температуру 160 градусів і смажимо заготовки до рум’яного кольору.
  • Потім кладемо до них подрібнену цибулю і смажимо інгредієнти ще 10 хвилин.
  • Засипаємо промиту гречану крупу і вливаємо дві склянки води. Режим не змінюємо, тільки зменшуємо температуру до 100 градусів і готуємо 40 хвилин.
Дивіться також:  М’ясні рулетики з начинкою – 7 смачних рецептів приготування