З гречкою
Курячі ніжки можна приготувати не тільки з рисової, але і з гречаною крупою. І для дієтичного харчування це стане найкращим рішенням, адже гречка є низькокалорійним і дуже корисним продуктом.
Інгредієнти:
- три курячі ніжки;
- цибулина;
- стакан гречаної крупи;
- три ложки рафінованої олії;
- спеції: перець, куркума, паприка.
Спосіб приготування:
- Гомілки птиці присаливаем і натираємо обраними приправами.
- У чашу ллємо олію і викладаємо ніжки курки. Вибираємо режим «Мультиповар», встановлюємо температуру 160 градусів і смажимо заготовки до рум’яного кольору.
- Потім кладемо до них подрібнену цибулю і смажимо інгредієнти ще 10 хвилин.
- Засипаємо промиту гречану крупу і вливаємо дві склянки води. Режим не змінюємо, тільки зменшуємо температуру до 100 градусів і готуємо 40 хвилин.