Курячі рулетики в беконі – 8 рецептів приготування

Рулетики з курячого філе в беконі в духовці

Досвідчені кухарі стверджують, що краще за все запікати курячі рулетики в духовці. М’ясо, піддається високотемпературній обробці з усіх боків, стає більш м’яким і ніжним.

А для аромату можна помістити всередину соковиту начинку.

Є один цікавий варіант, для якого необхідно взяти:

  • 350 грам філе курки;
  • 15 грам дрібної солі;
  • 100 грам бекону;
  • 4 зубчики часнику;
  • 125 грам сметани;
  • 5 – 10 грам будь-яких спецій.

Весь процес умовно можна розділити на кілька етапів:

  • Почати можна з начинки. Для цього потрібно дрібно покришити часник (або пропустити його через спеціальну часникодавку) і змішати його зі сметаною.
  • Філе розрізати на тонкі пласти і злегка відбити молотком.
  • Кожен шматочок спочатку промазати сметаною начинкою, а потім скрутити його у формі рулету.
  • Після цього рулетики треба щільно обмотати смужками бекону.
  • Форму вистелити зсередини фольгою і промазати маслом.
  • Укласти в неї сформовані рулети.
  • Форму прикрити другим листом фольги або кришкою і відправити в духовку на 15 хвилин. Запікати при 180 градусах.
  • Зняти фольгу і ще 15 – 20 хвилин потримати рулетики при тій же температурі.

Після такої обробки м’ясо птиці стає м’яким, а бекон – підсмажений і хрустким.

Дивіться також:  Булгур – 7 рецептів приготування