Курячі рулетики в беконі – 8 рецептів приготування

Закуска з чорносливом

Багато господинь з власного досвіду знають, що з курячого філе можна приготувати чудові страви. Взяти, наприклад, варіант з начинкою з чорносливу. Проста і водночас дуже ефектна закуска готується буквально за кілька хвилин.

Знадобиться тільки:

  • 0,5 кілограми свіжого курячого філе;
  • 12 тонких смужок бекону і стільки ж великих плодів чорносливу;
  • 50 – 70 грам вина;
  • улюблені спеції.

Закуска готується швидко і надзвичайно просто:

  • Курячі філе першим ділом треба промити і добре обсушити серветкою. Великі шматки можна розрізати уздовж навпіл.
  • Заготовки відбити і посипати зі всіх сторін спеціями.
  • На кожен шматок філе покласти по парі чорнослив, щільно згорнути рулетом, а потім обмотати однією-двома смужками бекону, немов бинтом.
  • Вироби перекласти на сковорідку з киплячим маслом і обсмажити по 3 хвилини з кожного боку на невисокому вогні.
  • Потім залити їх вином і протушкувати ще 8 хвилин. Для цього полум’я конфорки треба зробити менше.

Готові, ще гарячі рулетики можна відразу перекладати на блюдо і подавати на стіл, полив ароматним соусом, що залишився на сковороді.

Дивіться також:  Качка в мультиварці – 8 рецептів смачного приготування