Закуска з чорносливом
Багато господинь з власного досвіду знають, що з курячого філе можна приготувати чудові страви. Взяти, наприклад, варіант з начинкою з чорносливу. Проста і водночас дуже ефектна закуска готується буквально за кілька хвилин.
Знадобиться тільки:
- 0,5 кілограми свіжого курячого філе;
- 12 тонких смужок бекону і стільки ж великих плодів чорносливу;
- 50 – 70 грам вина;
- улюблені спеції.
Закуска готується швидко і надзвичайно просто:
- Курячі філе першим ділом треба промити і добре обсушити серветкою. Великі шматки можна розрізати уздовж навпіл.
- Заготовки відбити і посипати зі всіх сторін спеціями.
- На кожен шматок філе покласти по парі чорнослив, щільно згорнути рулетом, а потім обмотати однією-двома смужками бекону, немов бинтом.
- Вироби перекласти на сковорідку з киплячим маслом і обсмажити по 3 хвилини з кожного боку на невисокому вогні.
- Потім залити їх вином і протушкувати ще 8 хвилин. Для цього полум’я конфорки треба зробити менше.
Готові, ще гарячі рулетики можна відразу перекладати на блюдо і подавати на стіл, полив ароматним соусом, що залишився на сковороді.