З сирним сиром
До білого м’яса птиці ідеально підійде будь-яка начинка з ніжним вершковим ароматом. Тому курячі рулетики в беконі добре робити, наприклад, з м’яким сирним сиром.
Цей рецепт такий же простий, як і всі попередні варіанти.
Необхідно мати в наявності:
- 2 грудки курки;
- сіль;
- 200 г бекону (бажано свіжого);
- пісне масло;
- 160 г сиру кисломолочного;
- перець.
Поетапне приготування страви виглядає приблизно так:
- Грудки спочатку потрібно промити, зняти з них шкіру і ретельно видалити всі кісточки.
- М’якоть двічі розрізати уздовж навпіл. Вийде 8 акуратних шматочків.
- Їх треба трохи відбити, а потім поперчити і злегка присипати сіллю.
- Кожну заготовку рясно промазати сиром.
- Згорнути їх у вигляді рулетів, а потім обмотати смужками бекону. Щоб вироби не розгорталися, їх можна зв’язати ниткою. Зубочистки краще не використовувати, так як вони будуть заважати повертати вироби.
- Форму обробити зсередини маслом, щільно укласти в неї курячі рулетики і запікати в духовці 30 хвилин.
- Для отримання на поверхні виробів ефектною скоринки, на останньому етапі теплової обробки в духовій шафі слід включити режим «Гриль». Досить буде 6 – 7 хвилин, щоб заготовки зарум’янилися.
Рулети виходять м’які, ароматні і дуже ніжні на смак.