Курячі рулетики в беконі – 8 рецептів приготування

З сирним сиром

До білого м’яса птиці ідеально підійде будь-яка начинка з ніжним вершковим ароматом. Тому курячі рулетики в беконі добре робити, наприклад, з м’яким сирним сиром.

Цей рецепт такий же простий, як і всі попередні варіанти.

Необхідно мати в наявності:

  • 2 грудки курки;
  • сіль;
  • 200 г бекону (бажано свіжого);
  • пісне масло;
  • 160 г сиру кисломолочного;
  • перець.

Поетапне приготування страви виглядає приблизно так:

  • Грудки спочатку потрібно промити, зняти з них шкіру і ретельно видалити всі кісточки.
  • М’якоть двічі розрізати уздовж навпіл. Вийде 8 акуратних шматочків.
  • Їх треба трохи відбити, а потім поперчити і злегка присипати сіллю.
  • Кожну заготовку рясно промазати сиром.
  • Згорнути їх у вигляді рулетів, а потім обмотати смужками бекону. Щоб вироби не розгорталися, їх можна зв’язати ниткою. Зубочистки краще не використовувати, так як вони будуть заважати повертати вироби.
  • Форму обробити зсередини маслом, щільно укласти в неї курячі рулетики і запікати в духовці 30 хвилин.
  • Для отримання на поверхні виробів ефектною скоринки, на останньому етапі теплової обробки в духовій шафі слід включити режим «Гриль». Досить буде 6 – 7 хвилин, щоб заготовки зарум’янилися.

Рулети виходять м’які, ароматні і дуже ніжні на смак.

Дивіться також:  Курка по-китайськи – 7 рецептів приготування