Курячі рулетики з начинкою – 10 смачних рецептів приготування в духовці на сковороді

Куряче м’ясо, з якого можна підготувати безліч перших і других страв, є невід’ємним продуктом щоденного раціону. Курячі рулетики з начинкою стануть прекрасним доповненням святкового столу або самостійним блюдом для недільного вечері в колі родини.

Прості курячі рулетики з начинкою на сковороді

Ніжні і соковиті рулетики з курячої грудки можна без праці підготувати з:

  • 1 грудки;
  • 2 яєць;
  • невеликого шматочка масла вершкового;
  • 100 г борошна;
  • стопки рослинного масла;
  • ½ Пучка улюбленої зелені;
  • приправи та солі.

Спосіб приготування:

  • Від кістки відділяється філейна частина, яка ділиться на прямокутні довгасті шматочки однакового розміру.
  • Відварюється 1 яйце.
  • Філейні шматочки притрушиваются спеціями і сіллю, після чого злегка відбиваються.
  • На одну сторону м’ясної основи викладаються шматочок масла, шматок відвареного яйця і гілочки зелені.
  • Філе згортається в рулетики, выкладывающиеся на блюдо в один шар.
  • Після того як вироби охолодяться півгодини в холодильній камері (це дозволить їм не розпадатися), кожен рулет мачає у збитому яйці, обвалюється в борошні і обсмажується на сковороді з гарячим маслом.

З сирною начинкою

Для отримання більш ніжного і вершкового смаку досить ввести в основну рецептуру страви сирний продукт.

Інгредієнти:

  • 250 г грудинки;
  • шматочок сиру;
  • стакан води;
  • 30 мл сметани;
  • трохи борошна, вершкового і рослинного масла;
  • сіль, спеції і зелень.

Етапи створення полягають у наступному:

  • Філейна частина промивається, обсушивается і ділиться на кілька довгастих частин, які злегка відбиваються.
  • Сир нарізати невеликими пластинками, які викладаються на м’ясо і зверху притрушиваются зеленню.
  • Сформовані рулетики фіксуються зубочистками і обсмажуються на суміші розігрітих масел.
  • У сковороду вливається бульйон.
  • Після 15 хвилин гасіння в ємність додаються борошно і сметана.
  • Після загустіння заправки вироби можна подавати до столу.

Готуємо з грибами в духовці

Вечерю на швидку руку може відрізнятися не тільки простотою виконання, але і вишуканістю.

Дивіться також:  Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування

Достатньо підготувати:

  • 200 г філе;
  • невелику цибулину;
  • 50 г печериць;
  • шматок сиру;
  • сіль, спеції і трохи олії соняшникової.

Щоб приготувати курячі рулетики в духовці:

  • З шматочків грибів і нашаткованої цибулини готується начинка шляхом обжарювання вищевказаних продуктів на протязі 10 хвилин.
  • Коли цибульно-грибна маса остигне, до неї додається тертий сир.
  • Філе ділиться на кілька частин, які відбиваються, солятся і приправляється.
  • На край основи під рулети викладається начинка, після чого формуються вироби, які фіксуються за допомогою нитки.
  • Рулетики викладаються у форму з невеликою кількістю олії, яка відправляється на 50 хвилин в духо6вку, розігріту до 180°C.

Курячі рулетики з чорносливом

Варіація закуски з дієтичного м’яса з додаванням сухофруктів готується з:

  • 4 шт. філе;
  • 50 г чорносливу;
  • 3 головок часнику;
  • пучка петрушки;
  • такої ж кількості салату;
  • шматки сиру;
  • шматочки вершкового масла;
  • майонез;
  • кілька помідорів черрі.

У процесі підготовки:

  • Промите і обсушенное м’ясо відбивається, солиться і перчится.
  • Сухофрукти проварюються 3 хвилини і відкидається на друшляк, після чого подрібнюються.
  • Зелень дрібно рубається.
  • Трави, сухофрукти та чавлений часник з’єднуються з майонезом.
  • Начинка викладається на філейні шматочки, після чого формуються рулетики, скалывающиеся шпажками.
  • Вироби викладають на деко, змащене маслом, і присипаються тертим сиром і нарізаних томатів.
  • Після випікання протягом півгодини закуска викладається на блюдо з листям салату.

З курячого філе в беконі

Щоб порадувати домочадців апетитною закускою, потрібно мінімальний продуктовий набір:

  • 2 шт. філе;
  • 10 скибочок бекону;
  • шматок сиру;
  • 60 р майонезу;
  • трохи спецій.

При виконанні рецепту:

  • Сирний шматок ріжеться брусочками.
  • З спецій і майонезу готується соус.
  • Філе ділиться на частини, кожна з яких змащується соусом і після 20 хвилин маринування згортається у формі рулетика з начинкою з сиру.
  • Запікається закуска 40 хвилин при температурі 200 °C.
Дивіться також:  Курка в паніровці – 7 смачних рецептів приготування

З шинкою і сиром

Ніжність і м’якість смаку закуски надає соковита і ароматна начинка для курячих рулетиків, виконана з класичного тандему солонуватого сиру і ніжної шинки.

Щоб виконати рецепт, необхідні:

  • 500 г філе;
  • 150 г шинки;
  • аналогічну кількість сиру;
  • 100 мл вершків;
  • ½ Головки часнику;
  • трохи соняшникової олії, солі, спецій і зелені.

Спосіб створення:

  • Сир нарізати пластинками.
  • Шинка ділиться на поздовжні смужки.
  • З філе готуються довгасті шматочки.
  • На м’ясо викладається шинка, яка покривається сирними пластинками.
  • Вироби формуються у формі рулетиків, які обсмажують, а потім заливаються вершками і притрушиваются зеленню.
  • Блюдо додатково гаситься близько 10 хвилин під кришкою.

Рулетики з філе стегна з сиром

Нетрадиційна закуска з оригінальним смаком, яку легко створити з:

  • 500 г філе;
  • 200 г сиру;
  • 100 мл сметани;
  • солі, спецій і зелені.

При втіленні рецепта в життя виконуються наступні дії:

  • З курячого філе готуються широкі смужки, які солятся, перчатся і відбиваються.
  • Зелень подрібнюється.
  • З сметани, зелені, спецій і подрібненого часнику готується начинка, яка завертається в філе у формі рулетиків.
  • Вироби, зафіксовані зубочистками, викладаються у форму, де заливаються водою.
  • Випікається блюдо 40 хвилин при 180 °C.

Як посмажити з волоськими горіхами

Щоб привнести в кулінарний вишукування «родзинку» можна додати до його складу 50 г очищених волоських горіхів.

Крім додаткового інгредієнта, будуть потрібні:

  • 4 шт. філе;
  • шматочок сиру;
  • 50 г вершків;
  • стільки ж вершкового масла;
  • пучок зелені;
  • сіль і спеції.

Покрокова інструкція створення закуски:

  • В якості начинки використовуються змішані з вершками сирна стружка, рубана зелень, подрібнений горіх.
  • Філе розрізається на шматочки вздовж, після чого отримані скибочки відбиваються, солятся, приправляється і покриваються начинкою.
  • Далі формуються рулети, які фіксуються ниткою і обсмажують до золотистого кольору на вершковому маслі.
Дивіться також:  Червона цибуля – 8 рецептів приготування

Рецепт курячого рулету у фользі

Оригінальність закуски надає використання грибів в поєднанні з елітним сиром.

Для приготування страви слід підготувати:

  • 2 шт. філе;
  • 200 г грибів;
  • 50 мл вершків;
  • шматок сиру з цвіллю;
  • головку часнику;
  • сіль, зелень, спеції і трохи соняшникової олії для смаження.

Спосіб підготовки полягає у виконанні наступних дій:

  • З промитого і обсушенного паперовими рушниками філе готується кілька подсоленных і приправлених відбивних.
  • Начинка для майбутніх рулетиків готується з подрібнених грибів та цибулі, які пассеруются на сковороді. До них потім додаються вершки, сир з пліснявою, зелень, сіль і спеції.
  • Начинка з додаванням пластинок часнику загортається в м’ясні шматочки, які фіксуються зубочистками.
  • Рулети обертаються фольгою і відправляються в духовку для запікання на півгодини.
  • За 10 хвилин до завершення випікання фольга знімається, щоб на кожній порції утворилася красива рум’яна кірочка.

Ніжна закуска з ананасами

Закуска, відрізняється особливою ніжністю, вишуканістю і соковитістю, припаде до смаку всім присутнім.

Для виконання рецепта достатньо мати під руками:

  • 1 грудку;
  • шматок сиру;
  • 50 мл сметани;
  • 3 колечка консервованого ананаса;
  • трохи спецій, зелені і гірчиці.

Схема підготовки закуски виглядає наступним чином:

  • Філейна частина відокремлюється і ділиться на кілька частин.
  • Сир натирається.
  • Ананас ріжеться невеликими брусочками.
  • З сметани, гірчиці і спецій готується заправка.
  • Для приготування начинки отриманий соус з’єднується з анансовими шматочками і сирної стружкою.
  • Порції філе змащуються начинкою, після чого згортаються у формі рулетиків і відправляються в вогнетривку форму.
  • Запікання здійснюється при температурі 200 °C близько 30 хвилин.

Таким чином, щоб урізноманітнити меню або приготувати романтичну вечерю за лічені півгодини, досить звернутися до перевіреними рецептами і з задоволенням віддатися польоту кулінарної фантазії.

Прокрутка до верху