Курячі сердечка в сметані – 6 смачних рецептів

В мультиварці

Для зручності курячі серця можна приготувати і в такому диві кухонної техніки, як мультиварка.

Для цього знадобляться продукти:

  • цибуля – 2 шт.;
  • курячі серця – 1 кг;
  • трави сушені або свіжі);
  • велика морква – 1 шт.;
  • томатна паста;
  • 1 л води;
  • сіль;
  • приправи.

Субпродукти попередньо потрібно вимити, очистити від судин, пленочки і жиру. Розрізати кожну на дві половинки. Цибулю нарізаємо великими кубиками. Моркву можна натерти на тертці або нарізати. Викладаємо всі інгредієнти в каструлю, заливаємо томатною пастою, розведеною водою і встановлюємо програму «Тушкування» на режим – 45 хвилин.

Приготовлені курячі сердечка в мультиварці відрізняються особливою ніжністю, адже в мультиварці продукт краще опрацьовується термічно, пар і волога практично не виходить з мультиварочной чаші, і структура волокон стає дуже м’якою і ніжною.

На замітку. Дане блюдо подається як з легкими салатами, так і з більш калорійним гарніром – картоплею, крупами, макаронами.

Дивіться також:  Кабачки в клярі – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху