В мультиварці
Для зручності курячі серця можна приготувати і в такому диві кухонної техніки, як мультиварка.
Для цього знадобляться продукти:
- цибуля – 2 шт.;
- курячі серця – 1 кг;
- трави сушені або свіжі);
- велика морква – 1 шт.;
- томатна паста;
- 1 л води;
- сіль;
- приправи.
Субпродукти попередньо потрібно вимити, очистити від судин, пленочки і жиру. Розрізати кожну на дві половинки. Цибулю нарізаємо великими кубиками. Моркву можна натерти на тертці або нарізати. Викладаємо всі інгредієнти в каструлю, заливаємо томатною пастою, розведеною водою і встановлюємо програму «Тушкування» на режим – 45 хвилин.
Приготовлені курячі сердечка в мультиварці відрізняються особливою ніжністю, адже в мультиварці продукт краще опрацьовується термічно, пар і волога практично не виходить з мультиварочной чаші, і структура волокон стає дуже м’якою і ніжною.
На замітку. Дане блюдо подається як з легкими салатами, так і з більш калорійним гарніром – картоплею, крупами, макаронами.