Курячі сердечка в сметані – 6 смачних рецептів

До сметано-сирному соусі

Сметанно-сирний соус надає сердечком неповторний аромат і приголомшливий ніжний, легкий смак.

Підготуємо інгредієнти:

  • курячі серця – 0,6 кг;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 1 велика цибулина;
  • сіль;
  • сметана – 3 столові ложки;
  • зелень – 40 г (кріп, петрушка);
  • 2 зубки часнику;
  • олія соняшникова – 2 ст. л.;
  • третина чайної ложки крохмалю;
  • перець мелений.

Готуємо м’ясні вироби, як і в попередніх рецептах. Цибулину нарізаємо невеликими кубиками. Серця викладаємо на сковороду, солимо, перчимо. На сильному вогні обсмажуємо, постійно помішуючи. Після цього, прикручуємо вогонь і продовжуємо тушкувати під закритою кришкою ще чверть години. На окремій сковороді смажимо цибулю до прозорості. Зелень потрібно дрібно порубати. Часник для зручності пропускаємо через прес. Плавлений сир для зручності натираємо на крупній тертці. В сердечка вводимо цибулю, і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин. Потім додаємо сир, сметану. Не забуваємо все ретельно перемішувати. В останню чергу додаємо крохмаль, зелень, часник і вливаємо півсклянки води. Соус повинен закипіти, залишаємо під закритою кришкою ще пару-трійку хвилин.

Дивіться також:  Тісто для хінкалі – 7 покрокових рецептів приготування
Прокрутка до верху