Курячі сердечка в сметані – 6 смачних рецептів

Варіант з додаванням грибів

Щоб внести в настільки просте блюдо родзинку, додаємо в сердечка гриби.

Нам знадобляться такі продукти:

  • 500 гр курячих сердечок;
  • 300 г грибів (наприклад, шампіньйони);
  • 3 ст. ложки олії (оливкова);
  • 1 цибулина;
  • морква – 1 шт.;
  • 1 пучок зелені;
  • 150 мл сметани.

Субпродукти потрібно помити, почистити, розрізати навпіл. Цибулину нашаткувати і трохи підсмажити. Зсипати підготовлені м’ясні компоненти в сковороду з цибулею. Моркву необхідно натерти на тертці, а гриби нарізати невеликими шматочками. Всі зсипати в сковороду. Додати туди сметану, тушкувати під кришкою до повної готовності. Подається страва з тушкованою картоплею або пюре, хоча можливо поєднання з будь-яким гарніром. При подачі страву потрібно посипати посіченою зеленню.

Дивіться також:  Курка по-китайськи – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху