Варіант з додаванням грибів
Щоб внести в настільки просте блюдо родзинку, додаємо в сердечка гриби.
Нам знадобляться такі продукти:
- 500 гр курячих сердечок;
- 300 г грибів (наприклад, шампіньйони);
- 3 ст. ложки олії (оливкова);
- 1 цибулина;
- морква – 1 шт.;
- 1 пучок зелені;
- 150 мл сметани.
Субпродукти потрібно помити, почистити, розрізати навпіл. Цибулину нашаткувати і трохи підсмажити. Зсипати підготовлені м’ясні компоненти в сковороду з цибулею. Моркву необхідно натерти на тертці, а гриби нарізати невеликими шматочками. Всі зсипати в сковороду. Додати туди сметану, тушкувати під кришкою до повної готовності. Подається страва з тушкованою картоплею або пюре, хоча можливо поєднання з будь-яким гарніром. При подачі страву потрібно посипати посіченою зеленню.