Запікаємо курячі сердечка в духовці
Запечене м’ясо виходить соковитим і ніжним, сердечка курячі не виняток. Дане блюдо добре поєднується з будь-яким гарніром, салатами.
Інгредієнти, без яких не обійтися:
- сметана – 2 ст. л.;
- серця курячі – пів кілограма;
- 1 цибулина;
- перець мелений, сіль;
- вершкове масло для смаження.
Нарізану цибулю трохи підсмажуємо до злегка жовтуватого кольору на вершковому маслі. Промиті і почищені субпродукти додаємо до цибулі. Приправляємо спеціями і сметаною. Все ретельно перемішуємо і перекладаємо у форму для запікання. Форму накриваємо кришкою або фольгою. Випікати сердечка потрібно в розігрітому до 2000С духовій шафі протягом 50 хвилин. Подається страва в гарячому вигляді.