Курячі серця – 10 смачних рецептів приготування

Курячі серця на шпажках у духовці

Курячі серця на шпажках в духовці – це страва на азіатський манер, так як перед термічною обробкою продукт маринується в оригінальному маринаді, що складається з часнику, імбиру та багато іншого. Якщо у вас під рукою не виявилося бальзамічного оцту, замініть його винним.

Час приготування – 1 год.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 5.

Інгредієнти:

  • Серця курячі – 1 кг.
  • Соус соєвий – 3 ст.
  • Бальзамічний оцет – 1 ч.л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Імбир свіжий тертий – 1 год.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Мед – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Готування починаємо з маринаду: віночком змішуємо оцет, соєвий соус та олію. В отриману суміш натираємо на дрібній тертці корінь імбиру та часник.

Крок 2. Зрізаємо судини та жир із субпродукту, промиваємо під струменем води та відкидаємо на сито.

Крок 3. Заливаємо серця двома третинами соусу і перемішуємо, затягуємо плівкою і залишаємо для просочення мінімум на дві години.

Крок 4. Далі насаджуємо серця на дерев’яні шпажки.

Крок 5. Деко встеляємо листом пергаменту і викладаємо заготовки, 20 хвилин запікаємо при 200 градусах, періодично змащуючи маринадом і перевертаючи з одного боку на інший. Після закінчення зазначеного часу зменшуємо нагрівання до 180 градусів і запікаємо ще 10 хвилин.

Крок 6. Рум’яні шашлички доповнюємо зеленню та овочами – дегустуємо. Смачного!

Дивіться також:  Риба морський чорт – як готувати? 5 рецептів