Соковиті та м’які тушковані курячі серця з цибулею
Соковиті та м’які тушковані курячі серця з цибулею – це дуже смачна варіація приготування субпродуктів. Серця – це ті продукти, які готуються дуже швидко і їх практично неможливо зіпсувати. Тому, якщо перед вами стоїть завдання швидко і смачно нагодувати сім’ю, цей рецепт для вас.
Час приготування: 60 хв.
Час приготування: 40 хв.
порцій – 4.
Інгредієнти:
- Серця курячі – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Спеції – 0,3 ч.л.
- Кріп – для подачі
- Олія – 40 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку необхідно підготувати субпродукти. Очистіть серця від жиру, згустків крові та судин, потім ретельно вимийте їх проточною водою. Далі перекладіть серця в каструлю, залийте водою і варіть протягом 15 хвилин.
Крок 2. Очистіть від лушпиння цибулю, помийте і наріжте її півкільцями.
Крок 3. На розігріту сковороду влийте олію. Обсмажте на ньому серця разом із цибулею.
Крок 4. Посоліть та додайте свої улюблені спеції, перемішайте та готуйте страву на помірному вогні протягом 20 хвилин під кришкою. Без варіння серця смажаться 40-45 хвилин. Іноді помішуйте серця.
Крок 5. Потім відкрийте сковороду і готуйте серця на сильному вогні протягом 5 хвилин, щоб вони підрум’янилися.
Крок 6. Серця з цибулею виходять дуже смачними, їх можна подати на стіл із гарніром із каш або овочів. Смачного!