Курячі шлунки – 8 рецептів приготування на сковороді, в мультиварці

Смачні курячі шлунки з цибулею

Смачно посмажити шлунки можна з мінімального набору продуктів:

  • субпродукти – 300 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • соняшникова олія – для смаження;
  • перець, мускатний горіх і сіль.

Покрокова інструкція приготування:

  • Шлунки промиваються і ретельно очищаються від внутрішньої оболонки, після чого ріжуться смужками.
  • Подрібнені субпродукти відправляються на сковороду з соняшниковою олією, де обсмажують до золотистого кольору близько 35 хвилин.
  • Після зазначеного часу до курячих шлунків додаються цибульні кільця, які доходять до готового стану дуже швидко.
  • Блюдо приправляється і солиться на розсуд кулінара.
Дивіться також:  Як смачно приготувати яловичину?