Курячі стегна з картоплею в духовці – 8 рецептів приготування

Ситна страва у фользі

Склад продуктів: 3 середніх картоплини, 3 курячих стегна, 3-4 часникового зубчики, 70-80 г напівтвердого або твердого сиру, цибулина, сіль, спеції.

  • М’ясні шматочки добре миються, з них зрізається зайва шкірка. Повністю знімати її не потрібно, інакше шматочки можуть вийти сухуватими.
  • Часник звільняється від лушпиння, ділиться на 2-3 частини. Його шматочками потрібно нашпигувати курятину. Для цього в м’ясі робиться кілька неглибоких проколів ножем.
  • Стегна щедро натираються сіллю і вибраними спеціями. Можна взяти спеціальні суміші для курячого м’яса.
  • Цибулина очищається і нарізати великими кільцями. Вони повинні зберегтися цілими. Розбирати овоч на шари не слід.
  • З картоплі знімається шкірка, після чого овочі миються і ріжуться крупною соломкою. З компонента вологими серветками потрібно прибрати всю зайву вологу.
  • Сир нарізане тонкими довгими смужками.
  • Підготовлені інгредієнти будуть загортатися в невеликі шматочки фольги. У кожну заготовку викладається по кілька кілець цибулі, потім жменю присоленной картопляної соломки. Зверху розташовується стегно, яке покривається скибочками сиру.
  • Продукти загортаються вільними краями фольги.
  • Отримані конверти викладаються на деко.

Запікається в духовій шафі при 190-200 градусах. Подається страва до столу гарячим прямо в розгорнутій фользі.

Дивіться також:  Спагетті болоньєзе – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху