Курячі стегна з картоплею в духовці – 8 рецептів приготування

З сиром

Склад продуктів: 820 г курячих стегон, 230 г напівтвердого сиру, 70-80 г майонезу, половина великої цибулини, сіль, кіло картоплі, солодка мелена паприка.

  • Щоб замаринувати курку, її потрібно покрити шаром майонезу, змішаним із сіллю, паприкою і полуколечками тонко нарізаного лука. Продукти будуть настоюватися в прохолоді близько години.
  • У форму викласти цибулю з маринаду, а на нього — тонкі кружечки очищеної картоплі. Зверху виливається соус від курки.
  • Залишилося розташувати на картоплі стегна.

Запікається в духовці до появи рум’яної скоринки. В якості добавки розміщується зелений горошок.

Дивіться також:  Овочева нарізка – 5 варіантів красивого оформлення на святковий стіл
Прокрутка до верху