Запікаємо в ніжному маринаді з кефіру і помідор
Склад продуктів: 4 стегна курки, 2 великі ложки приправа для птиці, велика сіль, 620 г картоплі, повний стакан нежирного кефіру, половина головки часнику, велика цибулина, пара крапель столового оцту, 2-3 помідора.
- Кефір виливається в миску, до нього додається оцет і трохи теплої води. Сюди ж відправляється очищений і дрібно нарізаний часник, а також половинка подрібненої цибулі. Залишилося додати приправи, і добре перемішати інгредієнти.
- В отриманій густої маси пару годин маринуються стегна.
- Картопля крупно ріжеться і викладається у форму, застелену промасленим фольгою.
- Зверху розкладаються стегна разом з частиною маринаду. Сюди ж відправляються цибулю і часник з соусу.
- Залишилося розподілити по поверхні продуктів дрібні шматочки свіжого томату.
Запікається 45-50 хвилин в добре розігрітій духовці.