Курячі стегна з картоплею в духовці – 8 рецептів приготування

Запікаємо в ніжному маринаді з кефіру і помідор

Склад продуктів: 4 стегна курки, 2 великі ложки приправа для птиці, велика сіль, 620 г картоплі, повний стакан нежирного кефіру, половина головки часнику, велика цибулина, пара крапель столового оцту, 2-3 помідора.

  • Кефір виливається в миску, до нього додається оцет і трохи теплої води. Сюди ж відправляється очищений і дрібно нарізаний часник, а також половинка подрібненої цибулі. Залишилося додати приправи, і добре перемішати інгредієнти.
  • В отриманій густої маси пару годин маринуються стегна.
  • Картопля крупно ріжеться і викладається у форму, застелену промасленим фольгою.
  • Зверху розкладаються стегна разом з частиною маринаду. Сюди ж відправляються цибулю і часник з соусу.
  • Залишилося розподілити по поверхні продуктів дрібні шматочки свіжого томату.

Запікається 45-50 хвилин в добре розігрітій духовці.

Дивіться також:  Нагетси – 10 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху