Курячі стегна з картоплею в духовці – 8 рецептів приготування

Доповнюємо рецепт грибами

Склад продуктів: 2 курячих стегна, 3 картоплини, 270 г відварених лісових грибів, 170 г сиру, цибулина, сіль, суміш перців.

  • Картопля миється, нарізане тонкими слайсами, присипається сіллю, перцем і викласти на дно вогнетривкого страви.
  • Зверху розподіляються стегна, натерті сіллю.
  • Далі розкладаються заздалегідь обсмажені на вершковому маслі гриби з дрібними кубиками цибулі. Маса за смаком присаливается.
  • Ємність покривається фольгою.

Блюдо запікається 40-45 хвилин при 200-210 градусів.

Дивіться також:  Яєчня з сиром – 8 рецептів
Прокрутка до верху