Курячі стегна з картоплею в духовці – 8 рецептів приготування

З картоплею і часником

Склад продуктів: 130 г жирного майонезу, 5-6 курячих стегон, 6 середніх картоплин, 3-4 часникового зубчики, велика сіль, суміш перців.

  • Очищений помиту картоплю нарізане тонкими кружечками. Вони викладаються на деко, посипаються сіллю, сумішшю перців.
  • Стегна миються, підсушуються, солятся і перчатся.
  • Майонез з’єднується з розчавленим часником.
  • Поверх картоплі викладаються стегна. Інгредієнти покриваються часниковим соусом.
  • Запікається в духовці при температурі 200-210 градусів.

Подається гарячим зі свіжими або маринованими овочами. Оформляється зеленню.

Дивіться також:  Страви з яловичого фаршу — 16 рецептів приготування
Прокрутка до верху