З томатною заправкою в мультиварці
Інгредієнти:
- ½ Кіло фаршу з курячого м’яса;
- ½ Ст. довгого рису;
- 2 л томатної пасти;
- 1 цибулина;
- 1 велике яйце;
- 3 десертні ложки просіяного борошна;
- 5 десертних ложок густої сметани;
- кухонна сіль і сухі ароматні трави.
Приготування:
- Дуже дрібно порізати цибулю. Змішати з фаршем, яйцем, спеціями і сіллю.
- Рис зварити до готовності. Відправить до фаршу.
- Отриману масу дуже добре перемішати руками. Зліпити великі тефтелі (розмір – з куряче яйце).
- Залишилися компоненти з’єднати в загальній мисці. Злегка підсолити, якщо солі замало в томатній пасті.
- Викласти отримані вироби в чашу приладу. Залити соусом, щоб він повністю покрив.
- Готувати страву 60 – 70 хвилин. Відмінно підійде для цього режим гасіння.
Тефтелі в томатному соусі подати з великої пастою.