Курячі тефтелі – 7 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді і в мультиварці

З томатною заправкою в мультиварці

Інгредієнти:

  • ½ Кіло фаршу з курячого м’яса;
  • ½ Ст. довгого рису;
  • 2 л томатної пасти;
  • 1 цибулина;
  • 1 велике яйце;
  • 3 десертні ложки просіяного борошна;
  • 5 десертних ложок густої сметани;
  • кухонна сіль і сухі ароматні трави.

Приготування:

  • Дуже дрібно порізати цибулю. Змішати з фаршем, яйцем, спеціями і сіллю.
  • Рис зварити до готовності. Відправить до фаршу.
  • Отриману масу дуже добре перемішати руками. Зліпити великі тефтелі (розмір – з куряче яйце).
  • Залишилися компоненти з’єднати в загальній мисці. Злегка підсолити, якщо солі замало в томатній пасті.
  • Викласти отримані вироби в чашу приладу. Залити соусом, щоб він повністю покрив.
  • Готувати страву 60 – 70 хвилин. Відмінно підійде для цього режим гасіння.

Тефтелі в томатному соусі подати з великої пастою.

Дивіться також:  Картопля в мундирі – 6 рецептів запікання та варіння
Прокрутка до верху