Курячі тефтелі – 7 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді і в мультиварці

Тефтелі з курячого фаршу з підливою

Інгредієнти:

  • 1 велике куряче філе;
  • 100 г заздалегідь звареного довгого рису;
  • 1 яйце;
  • ½ Шт. ріпчастої цибулі;
  • 2 помідори;
  • ½ Шт. болгарського перцю;
  • сіль, перець і цукор за смаком;
  • 2 ст. л. рослинної олії.

Приготування:

  • Філе очистити від плівок. Порізати шматочками. Перебити блендером.
  • Додати до м’яса сире яйце.
  • Рис зварити до повної готовності. Перекласти його до фаршу з першого кроку.
  • Посолити, поперчити масу. Зліпити з неї середні тефтелі. Зручніше це робити мокрими руками.
  • Обсмажити на сковороді з розігрітим маслом до появи красивою рум’яної скоринки.
  • Для підливи перебити блендером все крупно порізані овочі. Всипати цукор і сіль. За смаком можна використовувати будь-які спеції.
  • Залити м’ясні кульки овочевий масою.

Готувати тефтелі з курячого фаршу з підливою під закритою кришкою на повільному вогні 20 – 25 хвилин.

Дивіться також:  Хумус – що це таке? 6 рецептів приготування хумуса в домашніх умовах
Прокрутка до верху