Тефтелі з курячого фаршу з підливою
Інгредієнти:
- 1 велике куряче філе;
- 100 г заздалегідь звареного довгого рису;
- 1 яйце;
- ½ Шт. ріпчастої цибулі;
- 2 помідори;
- ½ Шт. болгарського перцю;
- сіль, перець і цукор за смаком;
- 2 ст. л. рослинної олії.
Приготування:
- Філе очистити від плівок. Порізати шматочками. Перебити блендером.
- Додати до м’яса сире яйце.
- Рис зварити до повної готовності. Перекласти його до фаршу з першого кроку.
- Посолити, поперчити масу. Зліпити з неї середні тефтелі. Зручніше це робити мокрими руками.
- Обсмажити на сковороді з розігрітим маслом до появи красивою рум’яної скоринки.
- Для підливи перебити блендером все крупно порізані овочі. Всипати цукор і сіль. За смаком можна використовувати будь-які спеції.
- Залити м’ясні кульки овочевий масою.
Готувати тефтелі з курячого фаршу з підливою під закритою кришкою на повільному вогні 20 – 25 хвилин.