Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

З висівками

У дієтичному варіанті страва готується з:

  • грудки курки;
  • олії оливи – 10 мл;
  • подрібнених вівсяних висівок – пару ст. л.;
  • яєчка;
  • меленої куркуми – щіпка;
  • твердого сиру – 25 г;
  • свіжої зелені, перець.

Филейку без кістки нарізати, відбити. Яйця збити зі спеціями, висівки змішати з маслом. Вмочити спочатку шматочки філе в клярі, після висівках. Обсмажити в кінці на невеликій кількості олії протягом 25 хвилин з обох сторін, присипати сиром, потримати до готовності під кришкою.

Дивіться також:  Лаваш з сиром на сковороді – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху