Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

З помідорами і сиром

Приготуйте:

  • яйця;
  • курячого філе – 380 г;
  • сиру твердого – 120 г;
  • томатів – пару штук;
  • цибулини;
  • прованських трав;
  • свіжих овочів і червоного соусу (для подачі).

М’ясо ділиться на невеликі пласти, відбивається. Кожен шматочок щедро вивалюється в спеціях, солиться, за бажанням змащується гірчичним соусом. Окремо віночком збивається яєчко з тертим сиром.

У форму для запікання викладається відбите м’ясо в спеціях, зверху цибульні і помідорні колечка. Верхнім шаром йде кляр. Запекти в шафі при температурі 200 градусів близько 30 хвилин. Подати з гарніром на свій смак.

Дивіться також:  Гур’євська каша класичний рецепт і 4 варіанти приготування
Прокрутка до верху