Відбивні з курячого філе в духовці
До будь-якого свята добре запекти куряче м’ясо у вигляді відбивних, використовуючи духова шафа.
Для приготування страви варто запастися:
- курячим м’ясом філейною частиною – 500 г;
- томатами – 4 шт.;
- цибулею – половиною овоча;
- майонезним соусом – 3 ст. л.;
- перцем чорним, спеціями;
- сиром – 220 р.
Поки духовка розігрівається до температури 220 градусів, необхідно підготувати напівфабрикати для запікання. Для цього на кухонній дошці відбити попередньо промите філе і викласти його на деко, змащене жиром. Зверху м’ясо притрушивается спеціями і промащується соусом.
Цибулевої нарізкою притрусити філе, викласти зверху колечка томатів. Останнім компонентом йде тертий сир, якими щедро присипаються м’ясні заготовки. Підготовлений продукт відправляється в духовку на 25 хвилин. Перед подачею відбивні добре посипати рубаними гілочками кропу.