Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Відбивні з курячого філе в духовці

До будь-якого свята добре запекти куряче м’ясо у вигляді відбивних, використовуючи духова шафа.

Для приготування страви варто запастися:

  • курячим м’ясом філейною частиною – 500 г;
  • томатами – 4 шт.;
  • цибулею – половиною овоча;
  • майонезним соусом – 3 ст. л.;
  • перцем чорним, спеціями;
  • сиром – 220 р.

Поки духовка розігрівається до температури 220 градусів, необхідно підготувати напівфабрикати для запікання. Для цього на кухонній дошці відбити попередньо промите філе і викласти його на деко, змащене жиром. Зверху м’ясо притрушивается спеціями і промащується соусом.

Цибулевої нарізкою притрусити філе, викласти зверху колечка томатів. Останнім компонентом йде тертий сир, якими щедро присипаються м’ясні заготовки. Підготовлений продукт відправляється в духовку на 25 хвилин. Перед подачею відбивні добре посипати рубаними гілочками кропу.

Дивіться також:  Солянка з капусти – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху