Курячі відбивні з сирною скоринкою
Якщо приготувати курячі відбивні з сиром з хрусткою скоринкою, можна уникнути пересихання м’яса, яке не подобається багатьом споживачам. Така страва може стати не тільки доповненням до других страв, але і відмінною закускою до пива або вина, наприклад.
Готується воно з:
- курячої грудки – 750 г;
- яєць – пару штук;
- сиру – 130 г;
- борошна – 0,5 ст.;
- панірувальних сухарів – 110 г;
- рослинного жиру, спецій.
Спочатку збиваються яйця до однорідності. Окремо змішуються панірувальні сухарі з тертим сиром. Ніжне м’ясо курки промити, розрізати ножем, легенько відбити, додати спеції.
Вмочити напівфабрикати спочатку в борошні, після яєчної маси і сухарях з сиром. Обсмажити на сковороді до рум’яної скоринки з обох сторін, подати з улюбленим соусом на зеленій подушці з кропу, лучка і петрушки.