Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Курячі відбивні з сирною скоринкою

Якщо приготувати курячі відбивні з сиром з хрусткою скоринкою, можна уникнути пересихання м’яса, яке не подобається багатьом споживачам. Така страва може стати не тільки доповненням до других страв, але і відмінною закускою до пива або вина, наприклад.

Готується воно з:

  • курячої грудки – 750 г;
  • яєць – пару штук;
  • сиру – 130 г;
  • борошна – 0,5 ст.;
  • панірувальних сухарів – 110 г;
  • рослинного жиру, спецій.

Спочатку збиваються яйця до однорідності. Окремо змішуються панірувальні сухарі з тертим сиром. Ніжне м’ясо курки промити, розрізати ножем, легенько відбити, додати спеції.

Вмочити напівфабрикати спочатку в борошні, після яєчної маси і сухарях з сиром. Обсмажити на сковороді до рум’яної скоринки з обох сторін, подати з улюбленим соусом на зеленій подушці з кропу, лучка і петрушки.

Дивіться також:  Картопляне пюре – 6 рецептів з молоком
Прокрутка до верху