Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо в панірувальних сухарях

Будь-якого м’яса «йде» паніровка, винятком не стали курячі відбивні.

Готується страва на основі:

  • курячого м’яса – 550 г;
  • панірувальних сухарів – 65 г;
  • перчика чорного меленого;
  • соусу майонезного – 70 г;
  • солі;
  • яйця;
  • жиру рослинного.

Шматки пташиної м’якоті промити, нарізати тонкими пластами товщиною близько 15 мм. Відбити з допомогою молоточка з обох сторін, замаринувати у майонезному соусі і спеціях на 25 хвилин.

Сире яйце злегка збити, сухарі висипати в підходящу ємність. Обсмажити відбите молоточком філе з обох сторін, обмокнув спочатку в яєчної маси, потім в сухарях. Щоб прибрати зайвий жир, обсмажене м’ясо рекомендується викласти спочатку на паперові рушники. Подати відбивні в панірувальних сухарях можна з гострим соусом.

Дивіться також:  Оладки з печінки яловичої – 7 рецептів
Прокрутка до верху