Готуємо в панірувальних сухарях
Будь-якого м’яса «йде» паніровка, винятком не стали курячі відбивні.
Готується страва на основі:
- курячого м’яса – 550 г;
- панірувальних сухарів – 65 г;
- перчика чорного меленого;
- соусу майонезного – 70 г;
- солі;
- яйця;
- жиру рослинного.
Шматки пташиної м’якоті промити, нарізати тонкими пластами товщиною близько 15 мм. Відбити з допомогою молоточка з обох сторін, замаринувати у майонезному соусі і спеціях на 25 хвилин.
Сире яйце злегка збити, сухарі висипати в підходящу ємність. Обсмажити відбите молоточком філе з обох сторін, обмокнув спочатку в яєчної маси, потім в сухарях. Щоб прибрати зайвий жир, обсмажене м’ясо рекомендується викласти спочатку на паперові рушники. Подати відбивні в панірувальних сухарях можна з гострим соусом.