Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Курячі відбивні в клярі на сковороді

Щоб приготувати курячі відбивні в клярі на сковороді, досить запастися елементарним набором продуктів.

Вони куховарити з:

  • курки (філейної частини) – 400 г;
  • перчика, солі;
  • олії соняшникової – пару столових ложок;
  • сметани – 40 мл;
  • борошна – 50 г;
  • яєць – 1 шт.

Пташине філе слід нарізати невеликими скибочками, відбити, попередньо обернувши плівкою, посипати спеціями і сіллю. В окремій ємності з’єднати білки з жовтками і сметаною, сіль. Поступово ввести потрібну кількість борошна. Якщо м’ясо попередньо не маринувалося, улюблені спеції можна додати в кляр, збагативши його зеленню, часником і прянощами.

У глибокій сковорідці розігрітий жир. М’ясні шматочки умочують в клярі і обсмажують з обох боків до рум’яності. Разом з ними на стіл можна подати овочеву нарізку – вона додасть страві яскравих фарб і доповнить смак.

Дивіться також:  Риба карась – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху