Курячі відбивні в клярі на сковороді
Щоб приготувати курячі відбивні в клярі на сковороді, досить запастися елементарним набором продуктів.
Вони куховарити з:
- курки (філейної частини) – 400 г;
- перчика, солі;
- олії соняшникової – пару столових ложок;
- сметани – 40 мл;
- борошна – 50 г;
- яєць – 1 шт.
Пташине філе слід нарізати невеликими скибочками, відбити, попередньо обернувши плівкою, посипати спеціями і сіллю. В окремій ємності з’єднати білки з жовтками і сметаною, сіль. Поступово ввести потрібну кількість борошна. Якщо м’ясо попередньо не маринувалося, улюблені спеції можна додати в кляр, збагативши його зеленню, часником і прянощами.
У глибокій сковорідці розігрітий жир. М’ясні шматочки умочують в клярі і обсмажують з обох боків до рум’яності. Разом з ними на стіл можна подати овочеву нарізку – вона додасть страві яскравих фарб і доповнить смак.