Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Запікаємо м’ясо з ананасами і сиром

На святковий стіл, особливо в літню пору, коли стояти біля плити не хочеться, можна запекти м’ясо в клярі, скориставшись духовою шафою.

Щоб приготувати курячі відбивні з сиром, слід запастися:

  • пташиним м’ясом – 0,5 кг;
  • консервованими ананасами – 6 кілець;
  • спеціями;
  • сметанним соусом – 70 мл;
  • пір’ям зеленого лука;
  • часничком – пару зубків;
  • сиром твердим – 180 г;
  • рослинним жиром для змащування дека.

М’ясо готується традиційним способом – промивається, підсушується, нарізається і відбивається. Кожен шматочок слід посипати перцем і сіллю, викласти на змащене маслом деко.

Заправка готується з сметани, подрібненого часнику, цибулі, нарізки і солі. Все перемішується і акуратно ложкою розподіляється на м’ясі. Зверху викладаються ананаси на кожну скибку і жменю тертого сиру. Після заготівля відправляється в духовку на 35 хвилин при температурі 190 градусів. Викладати порційно готове м’ясо рекомендується на салатні листя.

Дивіться також:  Як приготувати хумус – 7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху